Burak Yeter i Fest.033 najavljuju spektakl 11.9. na Bijeloj tabiji

Za ulaz na Bijelu tabiju potrebno je samo predočiti kupljenu ulaznicu. Potvrda o vakcinaciji i negativan pcr ili drugi test nisu potrebni! Karte dostupne u sistemu kupikartu.ba

Fest.033 za drugu sedmicu septembra u Sarajevu najavljuje prvo izdanje ovog festivala, koji će ove godine, tokom samo jednog dana trajanja, napraviti uvertiru za muzički događaj koji će se od iduće godine održavati u Sarajevu u trajanju od 3 dana.

Ovogodišnji headliner je poznati turski producent i DJ, sa adresom u Amsterdamu, Burak Yeter, a prije njega na sceni će se pojaviti mnogi domaći DJ-evi i izvođači. Sa scene će se izmjenjivati zvuci elektronske i tehno muzike, ali i domaćeg rapa.

Zabava na jedinstvenoj lokaciji u glavnom graadu Bosne i Hercegovine, na Bijeloj tabiji, počinje u subotu 11. septembra, od 20 sati. Headliner, Burak Yeter će nastupati od ponoći, a zabava će trajati do ranih jutarnjih sati, s obzirom da će poslije nastupa turskog DJ-a uslijediti afterparty.

Karte za ovaj jednodnevni festival su u prodaji u sistemu kupikartu.ba od 25.8. Cijena regularne ulaznice je 10,00 KM, a VIP ulaznice 25,00 KM. VIP ulaznica uključuje korištenje posebne VIP zone te pogodnosti pri kupovini pića.

Karte će u zavisnosti od dostupnosti, biti moguće kupiti i na ulazu na dana događaja.

Organizatori Fest.033 i Burak Yeter za 11.9. najavljuju vrhunsku zabavu koja će trajati punih 8 sati. Nakon sjajnog zagrijavanja i spektakla koji će prirediti Burak Yeter, uslijedit će i afterparty koji će trajati do 4 sata iza ponoći. Fest.033 poziva sve koji dolaze na koncert da se odgovorno ponašaju shodno uputama i preporukama koje će biti istaknute na lokaciji.

Za ulaz na Bijelu tabiju potrebno je samo predočiti kupljenu ulaznicu. Potvrda o vakcinaciji i negativan pcr ili drugi test nisu potrebni!

Fest.033 će svojim jednodnevnim lineup-om prirediti spektakularnu završnicu ljetne zabaave u Sarajevu ali ujedno i najaviti jedan jedinstveni muzički festival koji će od 2022. godine se održavati na Bijeloj Tabiji i trajat će 3 dana. Posebnost ovog festivala je i sama lokacija održavanja - Bijela tabija. Organizatori će uz podršku sponzora i lokalnih partnera učiniti sve da upravo ova lokacija sa sigurnosnog aspekta bude spremna da primi veliki broj posjetilaca.

Vremenska prognoza za 11.9. je idealna, bez kiše zato smo sigurno da ćemo uz dobar ples i zabavu moći odložiti i jakne i dukserice u svježoj septembarskoj noći!

Vidimo se.