Praznična čarolija: Telemach Drive-in Cinema od 25. decembra u Sarajevu

Uz maksimalno poštivanje epidemioloških mjera, Telemach i CINEA donose još jedno nezaboravno filmsko iskustvo i jedan potpuno novi doživljaj zimske i praznične čarolije u glavnom bh. gradu.

Iako teška godina za kulturu i film, kao i za ostale segmente normalnog života, Telemach BH, sa udruženim snagama sa CINEA Film Experience, Drive in kino vraća u Sarajevo.

CINEA će svoju sezonu Drive-in Cinema u 2020. godini zaključiti ponovnim druženjem u Sarajevu, nakon turneje po bh, gradovima.

Uz maksimalno poštivanje epidemioloških mjera, Telemach i CINEA donose još jedno nezaboravno filmsko iskustvo i jedan potpuno novi doživljaj zimske i praznične čarolije u glavnom bh. gradu.

Praznično izdanje Telemach Drive-in Cinema Sarajevo održat će se od 25. do 27. decembra. Projekcija na dan otvaranja počinje u 20 sati, a za dane vikenda CINEA donosi duple projekcije i to od 17 i 20 sati. Nižu cijenu ulaznica za projekcije u 17 sati svim građanima poklanja Telemach povodom svoh desetog rođendana u Bosni i Hercegovini i iznosti će 8,00 KM. Projekcije u 20 sati koštat će 10,00 KM. Karte su u prodaji u sistemu kupikartu.ba  od 18.12.2020.godine, a biće dostupne i na ulazu u kino.

Na rasporedu su neki od najboljih božičnih i novogodišnjih filmova, a raznolikost žanra ponudit će dobru zabavu za sve ljubitelje sedme umjetnosti.

Film "Christmas Office Party" otvorit će program za Božić, 25.12. u 20 sati, dok su za vikend na programu: "Love the Coopers" (26.12. u 17 sati), "The Grey" (26.12. u 20 sati), "Daddy's Home" (27.12. u 17 sati) i "Let It Snow" (27.12. u 20 sati)

Ulaz na projekcije je otvoren sat vremena prije početka samog filma, a na lokaciji, na samom ulazu, moguće je kupiti CINEA Snacks&Drinks kako bi ugođaj gledanja filma bio potpun!

Ovo izdanje kina za auta predstavit će jednu alternativu za uživanje u naljepšem periodu godine, a najaktraktivniji segment je svakako slušanje tona filma preko radio frekvencije, koja predstavlja najbolji način slušanja tona!

Inače, Kompanija Telemach novi je glavni je sponzor CINEA Film Experience projekata. Ugovorom o saradnji ova društveno-odgovorna kompanija nastoji pomoći ekipi CINEA-e u ideji da film i filmska čarolija budu dostupni svima i u uslovima u kojima je ovaj vid gledanja filma najsigurniji.Program i svi detalji, upute te savjeti za savršeno filmsko iskustvo su dostupni na www.cinea.ba