Sponzori i partneri

Postanite član partnerskog kluba CINEA Film Experience i budite dio onih koji ispisuju nevjerovatne filmske priče!

Sponzori i partneri Omladinskog FIlm Festivala Sarajevo i CINEA Film Experience su jedne od najvećih domaćih, regionalne i lokalnih kompanija koje vode računa o društveno odgovornom poslovanju,  vrednuju vizionarsko i otkrivačko, te shvataju da njihova podrška ovakvim projektima stavlja njihov brand na čelo događaja od izuzetne važnosti za kulturni život  u sredini u kojoj živimo.

Sponzorski odjel naše kompanije tokom cijele godine vodi brigu o promociji svih naših sponzora i partnera i osigurava da se sve aktivnosti odvijaju na učinkovit u uspješan način kako u korist klijenta tako i u korist naših projekata.

Od velike i krucijalne važnosti je da imamo podršku društveno-odgovornih kompanija, s obzirom na to da se naši projekti najvećim dijelom finansiraju, upravo, sponzorskim ugovorima.

Naši stalni i glavni partneri su: BH Telecom, Addiko Bank, Sarajevski Kiseljak, MIBO Komunikacije, Calsberg BH, Antena Sarajevo, RSG, Klix, Oslobođenje, BHRT, O Kanal.

Uspješno sarađujemo i sarađivali smo sa: FedEx i EuroExpress,  Algida, Head&Shoulders, Sarajevska pivara, Coca-Cola BiH, Oaza, Vispak, Porsche Sarajevo, KIA Motors, Jeep, Mercedes Benz i drugi.

Ukoliko ste zainteresovani za partnerstvo, nudimo Vam mnoštvo jedinstvenih i promotivnih mogućnosti.

Sa zadovoljstvom ćemo Vam  pružiti dodatne informacije i kreirati za Vašu kompaniju poseban koncept promocije.

Za više informacija o sponzorstvu pišite na marketing@cinea.ba